Project
Windesheim opleidingsbrochures - coverbeelden

Gedrevenheid, zelfvertrouwen, trots en boven het maaiveld uitsteken. Dat moeten de coverbeelden voor de brochures 2014-2015 uitstralen. Hogeschool Windesheim is een school voor studenten met passie en talent.

Opdrachtgever
Hogeschool Windesheim, Zwolle
Project
MTD landschapsarchitecten - portretten medewerkers

MTD landschapsarchitecten is een ontwerpbureau voor de buitenruimte in de meest brede zin van het woord. Een serie portretten brengt medewerkers in beeld. Deze serie wordt ondersteund door beelden van bladeren die de karakters van de medewerkers symboliseren.

Opdrachtgever
MTD landschapsarchitecten, Den Bosch
Project
Verkoopcampagne HKA-terrein - omgevingsportretten

De gemeente Arnhem geeft het voormalige HKA-terrein een nieuwe bestemming voor woningbouw. In deze serie foto's worden de ambities voor de nieuwe bestemming verbeeld. Voor het fotograferen van deze beelden zijn de locaties gescout, de beeldscenario's bedacht en is de productie verzorgd.

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem, Arnhem
Project
VGZ Beter! - portretten

Zorgverzekeraar VGZ staat voor kwaliteit en innovatie in de zorg. Hun visie hierop publiceren zij elk jaar in hun magazine Beter! Hierin komen zorginnovators aan het woord en in beeld, in een serie close-up portretten de ervaren professionals en in een serie vrijstaande portretten de jonge talenten.

Opdrachtgever
Gloedcommunicatie, Nijmegen
Project
3X Bert - een portret

Hoe verbeeld je in 3 beelden Bert Berendsen?

Wel, zo...

Opdrachtgever
Bert Berendsen
Project
Mens in beeld - portretten

'Mens in beeld' toont een selectie portretten. Deze beelden zijn in opdracht gemaakt voor diverse opdrachtgevers en verschillende toepassingen. 

 

 

 

 

Opdrachtgever
Diverse opdrachtgevers
Project
Wageningen UR Library testimonial campagne - portretten

De Wageningen UR Library is het centrale punt van research op de Wageningen UR.

Voor de testimonial campagne zijn in een serie portretten de doelgroepen van de Wageningen UR Library verbeeld. Voor deze portretten, zijn samen met de opdrachtgever de locaties gescout, de beeldscenario's bedacht, de productie verzorgd en is er natuurlijk gefotografeerd.

Opdrachtgever
Wageningen UR
Project
Gemeente Arnhem kavelverkoop Nijhoffstraat 42 - omgevingsportretten

De gemeente Arnhem biedt ruimte voor nieuwe woningbouw door de verkoop van acht kavels aan de Nijhoffstraat 42 in Sint Marten. Om de rijke geschiedenis van de wijk te symboliseren, zijn foto's uit het Gelders Archief als uitgangspunt genomen. Op basis van de oude standpunten zijn nieuwe omgevingsportretten gemaakt met in de hoofdrol trotse buurtbewoners. 

 

Opdrachtgever
Gemeente Arnhem, Arnhem
Project
9X Brit - portretten

Brit Vreenegoor is actrice en presentatietrainer. Voor haar website presenteert Brit zichzelf in 9X Brit in beeld.

Opdrachtgever
Brit Vreenegoor, Arnhem
Project
VGZ recruitmentsite - header visuals

VGZ zorgverzekeraar ontwikkelde een speciale recruitmentsite voor arbeidsmarktcommunicatie. Voor de header visuals zijn werksituaties gefotografeerd waarin de dynamiek en werksfeer op het hoofdkantoor van VGZ in Arnhem tot uiting komt.

Opdrachtgever
VGZ zorgverzekeraar, Arnhem
Project
Perfect for People - portretten

Perfect voor People zorgt dat organisaties SAP succesvol in gebruik kunnen nemen en houden. Betrokken professionals met toewijding aan hun vak zorgen voor onderscheidend vermogen. De portretten voor de nieuwe huisstijl symboliseren deze ervaren, kundig en gedreven professionals en tonen tegelijkertijd het menselijke gezicht van de organisatie.

 

 

 

 

 

Opdrachtgever
Concreet geeft vorm, Amersfoort
Project
Windesheim opendag campagnes - campagne beelden
Hogeschool Windesheim ontwikkelde een nieuw communicatieconcept met de slogan 'Windesheim zet kennis in werking'. Tijdens de open dagen worden toekomstige studenten uitgenodigd om te ontdekken welke opleiding past bij hun talent. Een serie beelden visualiseert deze slogan op basis van citaten van autoriteiten.
 
Opdrachtgever
Hogeschool Windesheim, Zwolle
Project
Frontoffice Inburgering - beeldbank

De Frontoffice Inburgering was een tijdelijke organisatie opgezet door het Ministerie van Justitie die gemeenten ondersteunde bij de uitvoering van het inburgeringsbeleid. In de beeldbank voor deze organisatie zijn diverse aspecten van het inburgeringproces in beeld gebracht. 

Opdrachtgever
Concreet geeft vorm, Amersfoort
Project
Holland beelden - zelfstandig project

"Denkend aan Holland zie ik... de zee, windmolens, grachten, graanvelden, strand en een verlaten ijsbaan". Beelden van deze serie zijn gepubliceerd in het Holland Handbook 2011-2012 van de uitgever Xpatmedia en door Rijkswaterstaat voor diverse middelen.

Opdrachtgever
Holland beelden
Project
Frontoffice Inburgering - convenant

Het Frontoffice Inburgering (Ministerie van Justitie) sloot een samenwerkingsovereenkomst met diverse organisaties om het inburgeren van immigranten in Nederlandse bedrijven te faciliteren. Een serie beelden geeft de werkzaamheden van immigranten in deze organisaties weer.

Opdrachtgever
Concreet geeft vorm, Amersfoort
Project
MacCarwash - beeldbank

MacCarwash biedt de automobilist geavanceerde en duurzame wasstraten op verschillende locaties in het land. Voor de website en diverse reclame-uitingen van MacCarwash verbeelden een serie foto's de beleving van het autowassen.

Opdrachtgever
Concreet geeft vorm, Amersfoort
Project
Meander MC - Oncologisch portretten

Het magazine 'Meander Oncologisch' belicht expertise en zorg rondom de ziekte kanker in het Meander Medisch Centrum. In deze speciale uitgave komen zowel patienten als specialisten aan het woord. De portretten horen bij de persoonlijke verhalen van oncologische patiënten.

 

Opdrachtgever
Concreet geeft vorm, Amersfoort
Project
Stroomt interactions - beeldbank

Stroomt interactions helpt klanten met strategie en ontwerp bij de creatie van klantvriendelijke digitale producten en diensten. Een serie beelden visualiseert de activiteiten van deze organisatie. Interactie staat hierin centraal.

Opdrachtgever
Stroomt interactions, Utrecht
Project
't Lage land - zelfstandig project

Het zelf geïnitieerde fotoproject ’t Lage land, bestaat uit een serie zwart/wit beelden die zijn gemaakt in de waterrijke omgeving van Giethoorn. Een omgeving die sterk bepaald wordt door de elementen van de natuur.

Opdrachtgever
't Lage land